Hidde

Wierdsma

Deel mijn pagina!

Ahoy, ik ben Hidde Wierdsma en ik ga einde van dit jaar (december 2024) mee op de NL1 – Atlantische Zeilreis: van Iberië naar West-Afrika! Heel bijzonder is dat ik dan Kerst en Oud & Nieuw op de Noorderlicht meemaak!
Voortgang
60%

- OVER MIJ -

Mijn naam is Hidde Wierdsma en ben 15 jaar en zit hier op CSG Bogerman in 4 Havo. Mijn hobby’s zijn zeilen, skien en gamen. Varen doe ik graag met mijn eigen rubberboot, in onze sloep en in de Flits. Ik ben lid van de Flitsclub en KWS in Sneek en zeil vele wedstrijden. ’s Avonds luister ik naar muziek en Podcasts via Spotify. Dat ik deze zeilreis mag gaan maken vind ik echt te gek! Op het water voel ik me thuis, kan ik mijn hoofd leegmaken en genieten van de harde wind & golven!

- MIJN REIS -

Ik ga mee met reis

NL 1
Mijn reis wordt de NL1 – Atlantische Zeilreis: van Iberië naar West-Afrika! We gaan Macaronesië ontdekken! Dit zijn de vulkanische eilanden in de warme oceaan voor de tropische Afrikaanse kust. Ons stoere Tall Ship, de Noorderlicht, is ons nieuwe thuis tijdens deze zeiltocht van Iberië naar wellicht Madeira, de Canarische eilanden en via Casablanca naar Kaapverdië. Het wordt een onvergetelijk, leerzaam, inspirerend avontuur! Een unieke kans die ik maar 1x krijg, dus ik ga er enorm van genieten!

- MIJN ACTIES -

Met deze acties verzamel ik 💰!

Werken

Sinds maart 2024 werk in bij Davinci Yachts in Heeg. Ik doe daar diversen leuke klussen. Denk hierbij aan het schoonmaken van de boten, nieuwe boten & boten van klanten uit de stalling. Testvaart maken met een Davinci is ook erg cool. En daarnaast schenk ik ook koffie in voor de klanten. Kortom elke dag is verschillend en dat maakt het super leuk!

Persoonlijke stuurman

In de zomermaanden kunnen mensen mij inhuren om ze rond te varen in een sloep. Ik ken de omgeving van Sneek heel goed, maar ook andere delen van Friesland vind ik geen probleem. Heb je interesse? Stuur me een bericht en dan beantwoord ik die zo snel mogelijk.

Sponsor worden???

Er zijn in totaal 4 sponsorpakket waaruit gekozen kan worden! Neem dus zeker even contact op als je interesse hebt en dan stuur ik je het overzicht graag even toe.

Klusjesdoen

Heb je een klusje voor mij? Laat het me zeker even weten want voor een kleine vergoeding kom ik graag even langs. Denk hierbij aan grasmaaien, lege flessen wegbrengen, etc.

Nieuwsbrief

Als jij je abonneert op mijn nieuwsbrief de “Noorder-Flits” krijg je 7 keer een nieuwsbrief: 1 voor de reis met updates over hoe de voorbereidingen gaan, 5 tijdens de reis (elke week 1) en 1 na de reis met mijn conclusies en verhalen over de reis. Voor de nieuwsbrief vraag ik een eenmalige betaling van € 20,- Vermeld bij de aanmelding dat het gaat om de “nieuwsbrief”. Heel erg bedankt!

Vrijwillige donatie?

Geen tijd om mijn nieuwsbrief door te lezen? Maar je wilt mijn Masterskip avontuur graag ondersteunen? Dat kan natuurlijk ook!!! Met iedere donatie, hoe groot of klein dan ook, ben ik enorm blij. Deze donatie kan je doen bij de bovenstaande rode knop ” Steun mijn masteractie” en via betaalverzoek komt het geld dan direct bij mij op de rekening.

- Doneer nu -

Help mij aan boord van Masterskip

- Sponsoren -

Bedankt!

- Contact -

Heb je een vraag? Neem contact op!

- Updates -

Blijf op de hoogte

09/26/2024

12:00

Hoe gaaf is dit dat ik "De Groot Verzekeringen & Hypotheken" nu ook sponsor erbij mag hebben! Dit mooie familiebedrijf zit in Huizen en heeft echt aandacht voor je als klant. Dat vind je tegenwoordig niet meer zo makkelijk.

09/04/2024

12:00

De mooiste en grootse brillenspeciaalzaak van Noord Nederland Dikhoff & Schurer Opticiens uit Sneek is nu ook sponsor van mijn zeilreis! Heel erg bedankt!

09/01/2024

12:00

Afgelopen zaterdag zijn mijn vader en ik mee geweest op de Wylde Swan! Het was een dagtocht over de Waddenzee met vertrek uit Harlingen. Erg leuke om alles een mee te maken!

08/18/2024

12:00

Met trots kan ik vertellen dat mijn werkgever Davinci nu ook officieel mijn sponsor is geworden! Dankjewel!

07/12/2024

12:00

Mail van de vliegticket is binnengekomen en betaald! Weer een stap dichterbij naar het vertrek!

05/24/2024

12:00

Vandaag toestemming gekregen van mijn school! Super gaaf dus snel in schrijven voor de reis NL1!

Pagina