Jasmijn

Roijen

Deel mijn pagina!

Hallo, ik ben Jasmijn Roijen, 15 jaar oud. Ik ga mee met Masterskip reis AR2 van 6 december 2024 tot 10 januari 2025 om verschillende culturen te ontdekken en mijn zeilvaardigheden verder te verbeteren. Deze bijzondere reis biedt mij de kans om enorm veel te leren en mezelf te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om deze unieke ervaring te beleven!
Voortgang
40%

- OVER MIJ -

Hallo! Ik ben Jasmijn Roijen, een 15 jarige vwo-scholier uit Schimmert. Ik hou van zeilen, het is uitdagend en een duurzame vorm van reizen. Momenteel heb ik twee bijbaantjes, wat bijdraagt aan het financieren van mijn reis. Een reis, waar ik nieuwe culturen zal ontdekken en veel zal leren. Ik ben nieuwsgierig, leergierig en kijk uit naar de avonturen die voor me liggen!

- MIJN REIS -

Ik ga mee met reis

AR 2
Als deelnemer aan een Masterskip reis kijk ik uit naar een uniek avontuur dat mijn horizon zal verbreden. Ik doe beroep op mijn zelfstandigheid om niet achter te lopen op school en praktische vaardigheden te versterken, zoals ondernemerschap. Om te verbinden met de natuur, culturen op te snuiven en voor mijn persoonlijke groei!

- MIJN ACTIES -

Met deze acties verzamel ik 💰!

Koop een dag tijdens mijn reis!

🌍✨ Doe Mee met Mijn Masteractie: Koop een dag tijdens Mijn Reis! ✨🌍 Lieve vrienden, familie en volgers, Wil je deel uitmaken van een avontuur rond de wereld? Voor €30 kun je een dag kopen tijdens mijn reis met Masterskip en bijdragen aan deze onvergetelijke ervaring. Mijn reis duurt van 6 december tot 10 januari. 📸 Wat krijg je ervoor terug? – Dag in de Spotlight: Voor elke gekochte dag neem ik een speciale video op. Deze video’s worden na mijn reis gedeeld op Instagram @jasmijn.masterskip. – Persoonlijke Betrokkenheid: Jouw naam of bedrijf wordt genoemd in de video van jouw dag. – Unieke Beleving: Zie de wereld door mijn ogen en ontdek nieuwe plaatsen en culturen. Hoe werkt het? 1. Kies je dag: Stuur me een berichtje met de datum die jij wilt kopen. 2. Betaal €30: Je ontvangt een betaalverzoek. 3. Geniet van de Reis: Volg mijn avonturen op Instagram en kijk uit naar de video van jouw dag! Doe mee en koop jouw dag vandaag nog! Bedankt voor jullie steun en enthousiasme!

Abonneer op mijn nieuwsbrief!

Abonneer je nu op mijn exclusieve nieuwsbrief! Vanaf september stuur ik iedere maand een nieuwsbrief en tijdens mijn reis zelfs iedere week! Voor slechts €20,- krijg je een uniek inkijkje in mijn avonturen. Wat kun je verwachten? Voorafgaand aan mijn reis deel ik updates over mijn voorbereidingen, interessante weetjes over de boot,de route en achtergrondverhalen. Tijdens mijn reis laat ik je prachtige foto’s zien van de mooiste plekken die ik bezoek en deel ik wekelijks highlights van mijn avonturen. Wil je deel uitmaken van deze bijzondere reiservaring? Druk dan op de knop hieronder om contact met mij op te nemen en je in te schrijven. Ik kijk ernaar uit om mijn avonturen met jou te delen!

- Doneer nu -

Help mij aan boord van Masterskip

- Sponsoren -

Bedankt!

- Contact -

Heb je een vraag? Neem contact op!

- Updates -

Blijf op de hoogte

Pagina