Linne

de Bonth

Deel mijn pagina!

Heeyheey! Ik ben Linne ik ben 15 jaar en ik kom uit Vlijmen. en ik ga volgend jaar naar 4 mavo. Ik ga met deze masterskip pagina geld bij elkaar verzamelen voor mijn masterskipreis NL1. Vanaf Iberie naar West-Afrika, wil jij mij helpen? kijk dan zeker even verder op mijn pagina.
Voortgang
61%

- OVER MIJ -

Ik ben 15 jaar en woon in Vlijmen. Ik zit in Den Bosch op school, speel graag hockey en doe wedstrijd dansen. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vrienden en vriendinnen, ik hou van kleding en shoppen. Verder hou ik er van om te reizen en wil ik graag veel van de wereld zien en daarom lijkt dit mij een hele mooie ervaring.

- MIJN REIS -

Ik ga mee met reis

NL 1
Ik vlieg op 19 december 2024 vanuit Nederland naar Zuid-Portugal samen met 25 andere trainees, dan zeilen we op het noorderlicht naar West-Afrika, via Casablanca naar de Canarische eilanden en door naar Kaapverdië. 6 dagen per week zal ik zelfstudie volgen. Daarnaast krijg ik elke dag zeiltraining, zullen we op excursies gaan op het land en andere culturen ontdekken. op 23 januari zal ik weer terug zijn in Nederland.

- MIJN ACTIES -

Met deze acties verzamel ik 💰!

oppassen

ben jij opzoek naar een oppas in de buurt van vlijmen, contact mij dan.

shoeby

Ook werk ik al best wel even bij de shoeby hier in vlijmen, daar ben ik ook hard aan het werk om het geld binnen te halen.

vinted

Ik ben ook actief op vinted om oude kleding te verkopen, mijn vinted account heet linnedebonthx. Ben je nog op zoek naar kleding voor een goed prijsje neem vooral een kijkje!!

chocolaatjes

sinds kort verkoop ik ook chocolaatjes, namelijk pindarotjes ze zijn te koop op mijn insta. zou je een zakje willen stuur me een dm!!

kettingen

ook verkoop ik stoffen kettingen, samen met een vriendin heb ik stoffen gekocht en daar maak ik nu kettingen van!

- Doneer nu -

Help mij aan boord van Masterskip

- Sponsoren -

Bedankt!

- Contact -

Heb je een vraag? Neem contact op!

- Updates -

Blijf op de hoogte

Pagina