WhatsApp Image 2023-04-02 at 17.07.39

Fae

Lips

Deel mijn pagina!

Hoi wat leuk dat je op mijn Masterskip pagina komt kijken! Mijn naam is Fae en ik ga in 2024 mee met een reis op de Wylde Swan. Ik ga mee met reis WS 3 naar de jungle en het koraal.
Voortgang
100%

- OVER MIJ -

WhatsApp Image 2023-01-24 at 19.11.53-min
Iedere zaterdag ga ik naar Waterscouting de Vikings, ik vind het heerlijk om te zeilen en buiten bezig te zijn met elkaar. Afgelopen jaar ben ik voor het eerst ook mee geweest op Nawaka, een 10 daagse kamp wat 1 keer in de 4 jaar gehouden wordt. Dat vond ik ontzettend leuk! Daarom lijkt Masterskip me helemaal geweldig! Buiten dat speel ik ook nog 2 keer per week badminton.

- MIJN REIS -

Ik ga mee met reis

WS 3
Ik hoop op deze reis mensen te leren kennen die net zo zijn als ik! Verder denk ik dat ik heel veel kan leren van het voortraject: Zelf op mensen afstappen, zelf dingen regelen en organiseren. Dat vind ik best spannend allemaal. Eenmaal op reis hoop ik dat ik duidelijk kan zien, wat we allemaal hebben aan de dingen die we leren uit de boeken op school. En natuurlijk kijk ik heel erg uit naar het avontuur, het zeilen en de gezelligheid met elkaar!
ouder-img-10

- MIJN ACTIES -

Met deze acties verzamel ik ­čĺ░!

Schminken!

Wil je mij inhuren voor een evenement? Of liever gewoon op een kinderfeestje of verjaardag? Ik zou het leuk vinden om te komen. Vanwege scouting en school, ben ik vooral op dinsdag ochtend en de hele zondag beschikbaar. Maar andere momenten zijn misschien ook mogelijk in overleg!

Honden/Katten oppas

Zoek je nog iemand die je hond uit kan laten overdag? Of ga je een paar dagen weg en zoek je iemand om je kat te voeren (en te knuffelen natuurlijk!) . Ik ben dol op dieren en doe het graag! Ook voor konijnen, cavia’s of vogels kom ik natuurlijk graag langs! Wel graag in H.I. Ambacht, Zwijndrecht of eventueel Dordrecht :-)

Oppassen!

Ik ben de oudste van de kleinkinderen in de familie – en heb meerdere nichtjes en neefjes. Zoek jij nog een oppas, dan vind ik het leuk om te komen. En natuurlijk kan ik dan ook mijn schmink wel meenemen!

Verkoop op Marktplaats

Op marktplaats via het account van mijn ouders verkoop ik kleding die ik gedoneerd heb gekregen! Dus kom gerust eens kijken. https://www.marktplaats.nl/u/r-m/4213908/

Sponsor pakketten

Speciaal voor bedrijven heb ik deze sponsorpakketten samengesteld. In ruil voor sponsoring maak ik reclame voor uw bedrijf. Dit kan op verschillende manieren: op mijn website, mijn FB pagina, op een shirt tijdens masterskip en zelfs op mijn fietstas of op een grote vlag die in de mast van de Wylde Swan word gehesen. Mocht u ge├»nteresseerd zijn klik dan op ‘Ik wil sponsoren’ dan stuur ik het document met de pakketten naar u toe.

Kerst kastjes

Ik maak deze mooie kerst kastje om te verkopen voor mijn reis. De grote kastjes kosten 17,50 en de kleine 12,50. In de grote zit ook verlichting! Ik maak ook dienbladen met leuke kersthuisjes die vind je ook op mijn Facebook pagina.

- Sponsoren -

Bedankt!

- Contact -

Heb je een vraag? Neem contact op!

- Updates -

Blijf op de hoogte

06/20/2023

11:00

Somige weten het misschien al maar ik heb een nieuwe sponsor! Heel erg bedankt Mark Bouman grondwerken bv!

04/17/2023

5:48

Groot nieuws! Ik heb mijn eerste bedrijfs sponsor! Afgelopen weekend ben ik naar de showroom van Lemax geweest en ik vond het echt fantastisch. Daar heb ik verteld over mijn reis en voor sponsoring gevraagd en ze hebben ja gezegd! Heel erg bedankt voor deze sponsoring Lemax Europe!

02/08/2023

10:00

Hoera! Ik ben nu definitief ingeschreven voor de reis! Alleen nog het geld... Ik ben op dit moment heel veel spullen aan het verkopen via Marktplaats en via Vinted, het loopt al best goed. Kijk gerust op marktplaats voor kleding en schoenen!

01/24/2023

8:25

Hoi!! Ik ben nu echt begonnen, ik ben nu deze website aan het opbouwen. Ondertussen heb ik mijn eerste master actie achter de rug: op Roompot Bospark Lunsbergen mocht ik schminken in de kids club. Ook heb ik van mijn lieve tante mooie kleding gedoneerd gekregen die ik mag verkopen! Bedankt!

Pagina